bigGYM reviews

Wij vroegen onze leden wat zij van BigGym vinden. Hieronder vind je onze reviews.

4.8

4.8/5

arisha bakx

Nette sportschool veel apparaten prima om lekker zelf te sporten.

4/5

20 april 2022

warrie stuut

BigGym met de nadruk op Big, aanrader voor iedereen !!!!

5/5

20 april 2022

timon van den berg

Lekkere sportschool van alle gemakken voorzien. Ruime selectie aan apparatuur en meerdere dezelfde apparaten zodat je niet steeds aan het wachten bent bij de kabels.

5/5

20 april 2022

Richard richard

Alles voor elke workout 👍

5/5

18 april 2022

sha rose

Ik sta nu anderhalf jaar ingeschreven nadat ik van basic fit ben gekomen. Heerlijk grote gym, zelden druk, behalve tijdens spitsuur, dubbele apparaten e.d,waardoor er ook zelden voorkomt dat je staat te wachten op iemand. Ik zit hier helemaal op me gemak! Aanrader!
Ondanks al de negatieve reviews vond ik dat er meerdere positieve bij mocht komen, aangezien mensen alleen maar aan de bel trekken wanneer er wat negatiefs te zeggen valt. Bedankt en train ze mensen!

5/5

18 april 2022

tim stijntjes

Nadat ik een Flexibel abonnement had afgesloten begreep ik al snel dat ik dat niet na 4 weken, maar pas na de tweede periode van 4 weken (opzegtermijn is een maand) kon opzeggen. Vanwege vakantie kon ik sowieso maar 3 weken sporten dus ik heb gelijk binnen twee weken gebruik gemaakt van de Herroepingsperiode van twee weken. Formulier ingevuld en de volgende dag gebeld. Kim stond me erg vriendelijk te woord en heeft het voor mij in 5 minuten geregeld. Abonnement opgezegd en de reeds betaalde contributie omgezet naar losse dagen. Als die op zijn kan ik de laatste paar keer gewoon los betalen. Prima geregeld.

5/5

12 april 2022

marwa a.

Ik train nu ongeveer een jaar bij Big Gym, een prima sportschool. Zoals de naam al verraadt is het groot en is er voor iedereen wat wils. Veel apparatuur, losse gewichten en groepslessen. Ik wil vooral twee groepsles instructeurs in het zonnetje zetten. Dit zijn Hans en Ali. Hans is een topper, die iedereen met een lach en een grapje verwelkomt. Zijn lessen zijn een feest en altijd gezellig. Ali geeft bokslessen van een ander niveau. Zijn professionaliteit en gedrevenheid vertalen zich in enorm uitdagende lessen. Alleen al de creativiteit in zijn warming ups zijn noemenswaardig. Kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Alles komt aan bod in zijn bokslessen. Jullie zijn een ware toevoeging aan Big Gym Den Haag.

5/5

2 april 2022

eric van vliet

Bij een sportschool is het de toon die de muziek maakt.
Waardoor jezelf verbeteren naar meer smaakt
Onder begeleiding van lieve mensen
Wat kan je jezelf als ambitieuze fitboy nog meer wensen?
Cardio, boksen, calisthenics of stangen?
Voor elk wat wils hier voor het voeden van je verlangen.

4/5

2 april 2022

nathaly

Leuke sportschool, met een groot aanbod aan lessen en toestellen. Sfeer is ook gezellig en laagdrempelig; zo wordt het (voor mij al lastige) gang naar de sportschool een stuk makkelijker !! 👍

5/5

23 maart 2022

Robin

Hele fijne sportschool. Super veel materiaal en apparaten. Er hangt een goede sfeer en het personeel is super vriendelijk! Kleedkamers zijn ook altijd schoon.

5/5

19 maart 2022

Pagina 6 van de 26