bigGYM reviews

Wij vroegen onze leden wat zij van BigGym vinden. Hieronder vind je onze reviews.

4.8

4.8/5

Osvaldas Sarpalius

Big Big BIIIIIIG GYM!!!!! 🙂💪 But its big not only because its big place gym, buuuut atmosphere here is REALLY AMAZIN AND BIG!!!! 💣💣💣 Manager, Trainers are AMAZING!!!! They are professionals but also verry Friendly People!!!! Always smilling, joking and make you fell better ✌😇 My opinion is the BEEST Gym in Netherlands and especially Deventer Big Gym team 🥳✌💪💣💣💣

5/5

5 maart 2022

nectemere

Groot, veel machines.

5/5

3 maart 2022

Eveliene van bueren

Supermooie sportschool!
En een special thanks to personeel!

5/5

3 maart 2022

Bert van Gils

Ruim opgezette gym 

4/5

3 maart 2022

gaitrie kalloe

Meer dan genoeg ruimte om te sporten. Bijna alle toestellen in veelvoud aanwezig. Muziek niet mijn smaak, maar wel goed volume, dus stoort niet. Altijd netjes en schoon. 

5/5

2 maart 2022

Femke van Munster

Fijne sportschool, groot, veel apparaten en materiaal om mee te sporten.

5/5

15 februari 2022

Start

Ik ben zo blij met deze sportschool in den haag. Zit nu al een tijdje bij big gym en vind de box lessen die hans geeft in 1 woord geweldig. Maakt er altijd een feestje van echt een topper.
Ik voel me altijd welkom ook bij de apparaten als je iets niet weet of je wilt wat vragen staan ze voor je klaar. Toppers allemaal.

3/5

15 februari 2022

Dirk

Na 3,5 jaar lid te zijn van Biggym nog steeds super tevreden. Super aanbod van apparaten en heel leuk personeel!!

Echt een aanrader!

Dirk

4/5

9 Februari 2022

Marc Neperus

Fijne sportschool.
Schone sportschool.
Grote sportschool.
Veel apparaten alle mogelijkheden aanwezig om goed te trainen.
En als je even geen eigen training wil doen, kan je altijd mee doen met de leuke groepslessen!

Kortom fijne sportschool en vriendelijk en behulpzaam personeel.

5/5

1 februari 2022

Daisy

Ik sport nu al 3 jaar met veel plezier bij BigGym. Behulpzame medewerkers, groot aanbod aan apparatuur en ook de groepslessen pump, boxing en booty een aanrader!

5/5

27 januari 2022

Pagina 1 van de 20