bigGYM reviews

Wij vroegen onze leden wat zij van BigGym vinden. Hieronder vind je onze reviews.

4.8

4.8/5

Renée de Vor

Tijdens de coronaperiode kreeg ik een mail waarin een compensatie stond voor de tijd dat de sportscholen dicht moesten. Ik wou graag met privé redenen mijn account bevriezen. Als eerst verliep dit proces niet vlot, maar uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice en na een goed gesprek is alles opgelost. Nu sport ik weer met een tevreden gevoel bij Biggym. Dankjulliewel, houd het vol

4/5

8 december 2021

Jusjee

Een grote sportschool met alles wat je nodig hebt. Meerdere squat racks. Veel benches, dumbbels tot 50kg.

5/5

8 december 2021

Maria Achterkamp

Grote sportschool alles is ruim opgezet. Aardig personeel altijd een warm welkom. Ik sport hier met heel veel plezier

5/5

7 december 2021

Paul

Mooie, nieuwe en goede sportschool. Niet zoals de meeste, met alleen kracht- en cardio apparaten, maar ook met grote ruimte met bokszakken, boksring, en genoeg ruimte en tools voor strongman- en crossfit oefeningen. Air resistance bike enz. Leuk en vriendelijk personeel.

5/5

5 december 2021

Chris van der Klerk

Goede sportschool met vriendelijke, behulpzame medewerkers. Goede hygiëne en veel appratuur, alleen mis ik nog een boxring in de vestiging Heerhugowaard. Verder een prima sportschool!

4/5

4 december 2021

Ebru Yildirim

Wat een fijne sportschool! Groot aanbod, fijne sfeer en zeer professionele werknemers. Ze weten waar ze het over hebben en zijn altijd in voor een gezellig praatje. Ik beveel het zeker aan mijn naasten aan!

5/5

4 december 2021

Okpara Micheal

De werknemer was vriendelijk, de sportschool is relatief ruim en schoon

5/5

3 december 2021

Nina van der Stouw

Lekker groot opgezet, maandabbo onbeperkt heel goedkoop, parkeren voor de deur, ik zeg: gaan met die banaan! 💪💪💪

5/5

2 december 2021

Denise Spijker

Ik ga al jaren naar de Biggym sportscholen. Ik ben inmiddels al bij meerdere vestigingen geweest en vind dat elke vestiging een erg fijne plek is om te sporten. Ik voel me erg op mijn gemak en ga zeker niet meer naar een andere sportschool.

5/5

30 november 2021

Marc Tijman

Groot aanbod, meer dan voldoende ruimte, ook voor kids.

4/5

26 november 2021

Pagina 9 van de 26